De temperaturen schieten morgen de lucht in en daarom draaien de ijssalons nu al overuren. In Heiloo verkopen ze ook de bijzondere smaak tomaat, zo schrijft NH Nieuws. Het is niet gelijk een vrucht die men als optie voor een ijssmaak bedenkt, geeft Nick Bakker van ijssalon Di Fiorentina toe. Toch vindt hij de smaak erg bijzonder. "Het tomatenijs is fris en verrassend." Het ijs is op waterbasis gemaakt, het is dus een sorbet. Als grote uitzondering maakt ijssalon Di Fiorentina deze speciale sorbet ook voor een restaurant 'uit het hogere segment' in de buurt. Lees hier meer.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Kas vol mountainbikers succes, uitbreiding optie
-
Dragonfruit uit Franse kas
-
Vertrouwen in glastuinders licht gestegen in derde kwartaal 2025
-
Een andere kijk op hightech kassen
-
Kas met schuifdak doorstaat 'Jamaica's zwaarste storm ooit'
-
Cannabisplanten in tomatenkassen in Cádiz
-
Politie valt binnen bij wietkwekerij in kas met dubbele bodem
-
Toekomstige tomaat heeft misschien geen plant meer nodig
-
Het verhaal achter de broccoli op je bord hoorde je in het pop-up-restaurant van Rick en Esmée
-
Ministeries serveren alleen Hollands eten: buitenlandse ingrediënten tijdelijk in de ban