Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouwmonitor Zuid-Holland gepresenteerd aan Greenboard

Meindert Stolk, voorzitter van Greenport West-Holland en gedeputeerde van Zuid-Holland, heeft de Tuinbouwmonitor van Zuid-Holland gepresenteerd aan de Greenboard van Greenport West-Holland. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst van de Greenboard bij Rabobank Westland. In de eerste Tuinbouwmonitor wordt in acht verschillende thema's een beeld geschetst van de tuinbouwsector in Zuid-Holland.


Meindert Stolk overhandigt de Tuinbouwmonitor aan directeur Angelique de Wit van Greenport West-Holland

De tuinbouw, inclusief het handelscluster, is een belangrijke sector voor de Provincie Zuid-Holland. Het doel van de Tuinbouwmonitor is relevante trends in de sector in beeld brengen, vertelde Stolk aan de partners van Greenport West-Holland. Daarbij wordt ingezoomd op thema's als Energietransitie, Versnelling door innovatie, Verbeterde biodiversiteit en Human Capital.

Stolk overhandigde de Tuinbouwmonitor aan directeur Angelique de Wit van Greenport West-Holland. Angelique: "Het regionale cluster heeft een sterke positie, zowel nationaal als internationaal. Tegelijkertijd zijn er verschillende grote uitdagingen. Deze Tuinbouwmonitor is een goede graadmeter voor de impact van deze uitdagingen en maakt inzichtelijk met welke trends we rekening moeten houden."

De Tuinbouwmonitor is hier online te raadplegen.

Bron: Greenport West-Holland

Publicatiedatum: