Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob van Duijn bij de finish van de Kassenloop

Kassenloop in Steenbergen

Tholen - In Steenbergen zijn er twee actieve Roparun-teams: Stonemountain Runners en Door Dik & Dun. Zij leggen ook dit jaar in het pinksterweekend weer de estafettetocht af. Het doel is om geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Afgelopen zondag organiseerden deze teams gezamenlijk de Kassenloop in het glastuinbouwgebied van Steenbergen. Renners konden kiezen tussen vijf en tien km.

We stonden bij de finish toen de eerste renners binnenkwamen. Rob van Duijn van Van Duijn De Jong Aubergines stond daar, als een van de organisatoren ook. Hij is zelf lid bij Stonemountain Runners en zal de lopers als fietser begeleiden tijdens de Roparun.


Rob van Duijn bij de finish van de Kassenloop

Het event werd zondag 7 april gesponsord door alle glasgroentetelers uit Steenbergen: KBB, Van Adrichem, Quality Care, 4evergreen, Noordhuys Tomatoes, Kwekerij Loos Aardbeien Lepelstraat, Kwekerij Prominent Hoogerbrugge en Van Duijn De Jong Aubergines. Samen met de lokale GroenteBroer verzorgden zij de goody bag voor alle deelnemers. Verbeek Boomkwekerij was ook een van de sponsors op de mooie, zonovergoten zondag.

Rob van Duijn is overigens naast teler en sportman ook landelijk bestuurslid van Kom in de Kas. Het was een prachtig weekend voor hem; zaterdag bezocht hij alle kassen die hun deuren openden in Zeeland (Westdorpe, Sint-Annaland en Koudekerke) en zondag ondersteunde hij bij de Kassenloop. Hij heeft genoten.