Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Mmmm asperges, lekker, vers en veelzijdig'

Start promotie Nederlandse asperges

Dit jaar slaan de bedrijven ZON, Teboza en The Greenery opnieuw hun handen ineen met een nationale campagne voor de Nederlandse witte asperge. Dit doen ze door samen te werken binnen het Nederlands Asperge Centrum.

De campagne van het Nederlands Asperge Centrum draait dit jaar op de campagnekreet 'Mmmm asperges, lekker, vers en veelzijdig'. Het doel van de campagne is meer bekendheid te generen omtrent de witte asperge en consumenten te verleiden om (vaker) asperges te eten. Hiermee richt de stichting zich op de jongere consument, 25-45 jaar, want de huidige doelgroep is flink aan het vergrijzen, zo melden ze. "Hoogste tijd dat jongeren weer enthousiast worden met deze heerlijke en veelzijdige seizoensgroente. Net als voorgaande jaren zullen er diverse kanalen ingezet worden om de asperges te promoten."

Aspergebox
Als start van de campagne verrast Het Nederlands Asperge Centrum na Pasen 160 influencers, bloggers en redacteuren met een Aspergebox geleverd door Kroon op het Werk. Met deze box worden de ontvangers uitgedaagd om een creatief gerecht te bereiden. "Zij zullen de resultaten vervolgens online delen met hun volgers. Dit levert een groot bereik op en mooie publicaties voor de Nederlandse witte asperges."

Ambassadeurs
Ook dit jaar werkt het Nederlands Asperge Centrum samen met een ambassadeur op social media. Dit jaar is het the CookingQueens*. Moeder José en dochter Mariëlla gaan als trotse ambassadeurs aan de slag met de promotie van de asperges.

Top 10 recepten
Wat zijn nou de beste asperge recepten? De afgelopen jaren zijn verschillende recepten de revue gepasseerd en op de vernieuwde website van Het Nederlands Asperge Centrum zijn nu de top10 recepten van 2024 uitgelicht.

Voor meer informatie:
Nederlands Asperge Centrum
[email protected]
www.aspergecentrum.nl

Publicatiedatum: