Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stolze neemt Elektravon Tuinbouw over

Stolze Installatietechniek neemt alle activiteiten van Elektravon Tuinbouw over. Op 1 april zijn alle medewerkers en bedrijfsactiviteiten van Elektravon Tuinbouw, inclusief de lopende projecten en voorraden, overgedragen aan Stolze. De grote speler in tuinbouwinstallatietechniek wil dankzij de stap verder (internationaal) groeien.

De klanten van beide bedrijven kunnen na de overname profiteren van een breder aanbod aan producten en diensten en een versterkte service & onderhoudsorganisatie. Hierdoor kan Stolze nog beter voldoen aan de behoeften en verwachtingen van haar klanten.

Belangrijk te vermelden is dat de klanten van Elektravon Tuinbouw kunnen blijven samenwerken met de vertrouwde gezichten waarmee ze bekend zijn. Stolze geeft aan te streven naar een naadloze overgang voor zowel de medewerkers als de klanten.

"We zijn verheugd om de medewerkers van Elektravon Tuinbouw te verwelkomen bij Stolze. Met deze overname krijgen we er in één keer een groep bekwame en ervaren collega's bij. Het is een directe versterking van onze organisatie, een verbreding van het aanbod van producten en diensten voor onze klanten en een investering in onze toekomst," stelt Hendrik Jan Brandenberg, Managing Director van Stolze.

Hendrik Jan Brandenberg, Managing Director Stolze, en Marcel de Groot, Algemeen Directeur De Groot Installatiegroep, schudden elkaar de hand.

Meer focus
Marcel de Groot, algemeen directeur van De Groot Installatiegroep, eigenaar van Elektravon Tuinbouw, vult aan: "Na de overname van Elektravon hadden we een breed portfolio aan diensten in handen. Een van de strategische ambities van De Groot Installatiegroep is meer focus in de bedrijfsvoering, wat betekent dat we ons volledig willen richten op installatietechniek voor de industrie en utiliteitsbouw. We zochten een geschikte partner voor onze activiteiten in de tuinbouw en die hebben we gevonden in Stolze. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze overname met zich meebrengt voor zowel onze medewerkers als onze klanten. We geloven sterk in de visie en het leiderschap van Stolze en we zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot positieve resultaten voor alle betrokkenen."

De overname van alle activiteiten van Elektravon Tuinbouw door Stolze vertegenwoordigt een interessante en kansrijke fase voor iedereen in beide organisaties, aldus Stolze. Hendrik Jan: "Wij hebben een nieuwe groep bekwame en ervaren collega's te verwelkomen en zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor hen liggen. Mede dankzij deze versterking kan Stolze klanten blijven bedienen met de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie."

Stolze is onderdeel van GreenV, een groep Nederlandse tuinbouwtechnologiebedrijven die een compleet technologie- en serviceportfolio bieden dat elk aspect van ontwerp, bouw en service van tuinbouwinstallaties omvat.

Hendrik Jan Brandenberg is eind 2023 aan het roer gekomen bij Stolze als Managing Director. Recent sprak hij zich op dit kanaal nog uit over zijn eerste ervaringen en de koers die het bedrijf wil gaan varen.

Voor meer informatie:
Stolze
Honderdland 781
2676 LV Maasdijk
Tel: +31 85 237 5000
[email protected]
www.stolze.nl

Publicatiedatum: