Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op 11-12 maart 2025

Indoor Ag-Con keert terug naar Las Vegas

De 12e jaarlijkse Indoor Ag-Con hoopt in 2025 plaats te vinden in het Westgate Las Vegas. Meer dan 200 exposanten hebben bevestigd dat ze deelnemen aan de beurs. De beurs is gepland op 11-12 maart 2025.

Indoor Ag-Con, de grootste vakbeurs van vertical farming, hoopt in 2025 in de Westgate Las Vegas plaats te vinden. De nieuwe locatie biedt extra beursvloer en vergaderruimte zodat het evenement kan groeien. Indoor Ag-Con brengt telers, chefs, partijen in de tuinbouwtechnologie, leveranciers, voorvechters en liefhebbers samen voor twee dagen aan educatie, inspiratie en netwerken.

Bezoekers kunnen de beursvloer bezoeken waarop meer dan 200 exposanten staan. Deze exposanten laten de meest geavanceerde technologie├źn, producten en diensten in de tuinbouwsector zien. Denk daarbij aan verlichting, controlesystemen, substraten, apparatuur, irrigatiesystemen en nog meer. Tijdens de beurs zullen er drie keynotes en inzichtelijke sessies van meer dan 80 sectorleiders gehouden worden over de nieuwste trends en idee├źn.

Voor meer informatie:
Indoor Ag-Con
Tel: +1 404 991 5186
[email protected]
www.indoor.ag

Publicatiedatum: