Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organisatiegroei door ontwikkeling van medewerkers

Op woensdag 27 maart 2024 heeft Kasgroeit in opdracht van Glastuinbouw Nederland drie workshops verzorgd met als thema 'Organisatiegroei door ontwikkeling van je medewerkers'. Op het ISFC van Delphy in Horst werden tijdens het kennisevent zo'n 80 belangstellenden bijgepraat door Edwin Zuidgeest, programmamanager van Kasgroeit. Dit resulteerde in interactie met de zachtfruitsector.

Het investeren in de ontwikkeling van je medewerkers draagt bij aan het versnellen van innovatie, het optimaliseren van een nog duurzamer teeltproces en meer gezondheid en geluk. Dit zijn allemaal ingrediƫnten om als organisatie door te groeien. Edwin benoemde tien praktische tips om te groeien. Daarbij gaat het ook om het stimuleren van de eigen regie op leren en ontwikkelen. Ga de dialoog aan als werkgever met de medewerker(s).

Wanneer men interesse of vragen over dit thema heeft, kan men contact opnemen met Edwin Zuidgeest via [email protected] of Arna Vliegen-Verschure via [email protected].

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: