Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maurice Wubben nieuwe Programma Manager Robocrops

Het Westlandse roboticabedrijf Robocrops benoemt Maurice Wubben als de nieuwe Programma Manager. Maurice Wubben zal per direct de rol op zich nemen en volgt hiermee Brenda van den Berg op.

Met ervaring in de glastuinbouwsector en expertise op het gebied van programma management, gaat Maurice Wubben een rol spelen in de verdere ontwikkeling van Robocrops. Hij zal de samenwerking tussen technologiebedrijven, telers en andere belanghebbenden gaan versterken.


Maurice Wubben

Voordat hij bij Robocrops kwam, heeft Maurice Wubben diverse functies bekleed binnen de glastuinbouwsector, waarbij hij zich volgens zijn nieuwe werkgever heeft onderscheiden door zijn aanpakkersmentaliteit en zijn mensenkennis. Zijn passie voor de glastuinbouw en zijn vermogen om mensen en idee├źn te verbinden maken hem een geschikte kandidaat voor de rol van Programma Manager bij Robocrops.

Als Programma Manager zal Maurice Wubben zich actief bezighouden met het ophalen van digitaliserings- en automatiseringsvraagstukken bij producerende bedrijven in de glastuinbouwsector. Hij zal deze vraagstukken een stap verder brengen in de ontwikkeling, door samen te werken met technologiebedrijven en andere partners binnen het Robocrops-netwerk.

"Ik ben vereerd om de rol van Programma Manager bij Robocrops te mogen vervullen", zegt Maurice Wubben. "Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het team en alle belanghebbenden in de sector om bij te dragen aan de verdere groei en innovatie van de glastuinbouw."

Robocrops bedankt Brenda van den Berg voor haar toewijding en bijdragen als Programma Manager en wenst haar veel succes in haar toekomstige ondernemingen.

Voor meer informatie:
Robocrops
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
Tel: +31 6 86 86 87 01
info@robocrops.tech
https://robocrops.tech/nl/

Publicatiedatum: