Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Team Karel van der Vorm blokkeert stoep van Rotterdams stadhuis

Tholen - Als collega Casper "even" gaat trouwen in het Rotterdamse stadhuis loopt hij nietsvermoedend naar buiten en ziet hij de auto's staan van zijn werkgever Karel van der Vorm. Het logistieke team Karel van der Vorm vond dat zo'n feestelijke gebeurtenis niet zomaar voorbij mocht gaan en dus namen ze het risico. "Dit grapje zou zomaar 6 x € 168 kunnen gaan kosten in verband met parkeren op de stoep voor het stadhuis!", meldt Dario Crocci, een van de eigenaren, die de mooie plaatjes die de spontane actie opleverde toch ook kon waarderen.

Karel van der Vorm is een puur Rotterdams bedrijf dat met de haarvaten van de stad Rotterdam verweven is. "Ons familiebedrijf is begonnen aan de Lijnbaan in Rotterdam", vertelt Melvin van der Vorm. "Daar moesten we weg en verhuisden naar de Sluisjesdijk. Helaas is dit na acht jaar het laatste jaar op deze mooie locatie, want ook uit dit pand zullen we moeten verhuizen. We zoeken daarom naar een nieuwe locatie, bij voorkeur ook in de Waalhaven. Van daaruit kun je het centrum in 10 minuten bereiken, want daar zit het gros van onze klanten. Ook is het een goede uitvalsbasis voor onze routes naar de stranden in Zeeland en Hoek van Holland, maar ook naar Breda en Dordrecht."

De horecagroothandel onderscheidt zich door service op maat voor de klant en beperkt zich daarom niet tot AGF alleen. "De klant is koning en die bestelt graag alles bij dezelfde partij. We komen dagelijks bij onze klanten en externe leveranciers, dus als ze buiten AGF andere producten nodig hebben, nemen we dat graag mee. En als er veel vraag is naar bepaalde producten en we die groot in kunnen kopen, dan berekenen we dat voordeel weer door naar onze klanten", vertelt Melvin.

De coronaperiode heeft veel pijn gedaan en de oplopende margedruk is de volgende uitdaging. "Geen groei zonder pijn, zeggen we in Rotterdam altijd. We worden er alleen maar sterker van", constateert Melvin nuchter. Ze kijken liever vooruit en daarom besloten ze om alvast te investeren in een elektrische bestelbus. De gemeente Rotterdam denkt na over een efficiëntere stadslogistiek en hoewel hun huidige bestelbussen de toets van de milieuzones zeker nog een aantal jaar kunnen doorstaan, wil Karel van der Vorm alvast uittesten wat de actieradius van elektrische bussen is en hoe ze daarmee het beste kunnen gaan werken.

Het komende zomerseizoen zien ze positief tegemoet. Het komend weekend kunnen ze alvast weer wennen aan de drukte, want het belooft een warm weekend te worden met volle terrassen. "We gaan de mouwen weer opstropen", aldus Melvin. Want er zal veel gevraagd worden van het team. "We hebben gelukkig een goed team dat veel aankan, maar een paar extra chauffeurs deze zomer zouden we goed kunnen gebruiken", besluit Melvin.

Voor meer informatie:
Karel van der Vorm B.V.
Sluisjesdijk 97
3087 EP Rotterdam
Tel: 010-2140909
Info@karelvandervorm.nl
www.karelvandervorm.nl