Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

West-Friese sinaasappel blijkt 1 april-grap

"Wie had gedacht dat de opwarming van de aarde zo'n heerlijk voordeel zou hebben? Maak je klaar voor de wereldpremière van Nederlandse Sinaasappels bij Sjakie Knakie!" Ondanks dat bij veel mensen een belletje ging rinkelen, verzamelde zich op 1 april een hele rij klanten bij de thuiswinkel van Sjakie Knakie om een West-Friese sinaasappel van Kwekerij Beerepoot in Zwaagdijk te halen, zo vertelt Dirk Oud die de actie samen met zijn zoontje Fenny (foto) op touw zette.

Sjakie Knakie staat al meer dan 50 jaar op de markt en houdt ook verkoop aan huis. Het idee voor een 1 aprilgrap ontstond bij groothandel waar ze een kolossale mandarijn op de kop tikten. Fenny Oud, 3e generatie in het familiebedrijf, mocht ermee poseren op Instagram.

Klanten in de rij voor de West-Friese sinaasappel bij Sjakie Knakie

Op 1 april konden klanten een chocoladepaasei komen inwisselen voor deze Primeur: een Hollandse sinaasappel. "Het liep geen storm, maar er zijn toch wel een aantal klanten langsgekomen. Het was gezellig", vertelt Dirk Oud lachend.

Dirk is ook tevreden over de verkopen in aanloop naar Pasen. "Asperges waren nog best duur en door de week konden we niet veel verkopen, maar in het weekend merkten we dat klanten wel geld wilden uitgeven om iets speciaals op tafel te zetten. Ook hebben we heel veel Lambada aardbeien van Beekers Berries verkocht", besluit Dirk.

Voor meer informatie:
Dirk Oud
Sjakie Knakie versmarkt
Rijweg 1
1686 PB Zwaagdijk
Tel. : 06-54717752
info@sjakieknakie.nl
Inst Sjakieknakie