Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smart breeding onderwerp op Nederlands AI-congres

Het Nederlandse AI Congres wordt op 24 april 2024 opnieuw georganiseerd. Het centrale congresthema is: De Nieuwe Horizon met AI: Collectief, Mensgericht en Kansrijk.

Plantum werkt mee aan de break-out sessie 'Smart Breeding': sneller planten verbeteren met AI, voor een duurzame wereld'. Tijdens deze sessie krijgt men een inkijk hoe AI een bijdrage kan leveren aan de gewassen van de toekomst. De invulling van de break-out sessie vindt men hier. Scroll naar beneden op de pagina om het overzicht van de break-out-sessies te krijgen. De veredelingssessie begint om 11.10 uur.

Kansen en uitdagingen
Het congres belicht de kansen én uitdagingen van AI, om daarmee Nederland maatschappelijk en economisch vooruit te helpen. Hiermee streeft de Nederlandse AI Coalitie naar een toekomst waarin technologie en menselijke waarden samengaan. De manier om dat te bereiken is doelgerichte samenwerking tussen de vele stakeholders in onderzoek, ontwikkeling en toepassing van AI. Op dit congres komen die allemaal samen.

Programma
Naast de plenaire presentaties in de hoofdzaal, kan men gedurende drie rondes kiezen uit ongeveer 40 break-out-sessies en workshops. Ontdek de laatste ontwikkelingen rondom de AI Act, duurzaamheid, zorg, ethiek, onderwijs en nog veel meer. Kies tijdens het aanmeldproces de onderdelen die men wil bijwonen. Ook mag men dit jaar de AI-Science Truck verwelkomen, te vinden op de parkeerplaats bij de ingang. Een initiatief van het ELSA AI Lab Noord-Nederland, waar wetenschap, kennis en inspiratie samenkomen. Uiteraard is er tijdens het congres ruime gelegenheid om te netwerken, zowel vóór als tijdens de netwerkborrel.

Voor meer informatie:
Plantum
info@plantum.nl
www.plantum.nl

Publicatiedatum: