Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AGF Trendcafé 7 mei:

Versnellen externe investeerders innovatie?

Dinsdag 7 mei a.s. organiseren GroentenFruit Huis en Maurice Wubben het eerste AGF Trendcafé van 2024. Investeerders van buiten de sector geloven in technische vooruitgang in de Nederlandse tuinbouwsector. Zij investeren fors.

"We zijn te gast bij Gearbox in Maasdijk. Gearbox en Certhon groeien tegen de klippen op dankzij deze geldstromen en zorgen voor innovaties in de tuinbouwsector, o.a. met inzet van vision, AI en robotica."

Wat gebeurt er allemaal op dit moment, welke clusters zijn ontstaan dankzij de financiële injectie van externe investeerders, hoe snel gaan de ontwikkelingen en wat is het effect op schaalvergroting?

"Wij hebben Pieter Vellekoop, bedrijfskundig adviseur en financieringsspecialist bij Flynth, bereid gevonden zijn kennis met ons te delen over welke externe investeringen bijdragen aan een innovatieslag die op dit moment wordt gemaakt. Pieter geeft ook een handig overzicht van welke bedrijven tot welke clusters behoren, waarin vaak externe investeerders een belang hebben."

Harm van Adrichem van Gearbox en Lotte van Rijn van Certhon vertellen vervolgens aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden over de ontwikkelingen die hun bedrijf heeft kunnen doen dankzij externe financiering.

Programma
14.30 uur Inloop
15.00 uur Start programma | Welkom door de organisatie
Pieter Vellekoop, Flynth adviseurs
Lotte van Rijn, Certhon
Harm van Adrichem, Gearbox
Rondleiding Gearbox

17.30 uur Groenterijk buffet

19.00 uur Einde

Aanmelden en kosten
De bijeenkomsten zijn gratis voor leden van AGF Trendcafé. Ben je hier geen lid van, dan kan je aansluiten tegen een eenmalige bijdrage van 125 euro. Mocht je achteraf besluiten lid te worden van AGF Trendcafé, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de jaarbijdrage.

Je kan je via deze link aanmelden voor de bijeenkomst op dinsdag 7 mei a.s.

Vragen?
Wilma van den Oever: 06 - 30 986476 of vandenoever@groentenfruithuis.nl
Maurice Wubben: 06 - 46 620320 of maurice@mauricewubben.nl

Publicatiedatum: