Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CombiVliet kijkt uit naar Kom in de Kas

"Ik heb nog nooit iemand gezien die niet positief verrast was"

Zaterdag 6 april a.s. wordt locatie NoordVliet van CombiVliet opengesteld voor Kom in de Kas. Dit is vrij uniek, gezien de veiligheids- en hygiƫneregels binnen de tomatenteelt."Daarom is het ook een mooie kans om die dag te gaan kijken. Het bedrijf wordt publieksklaar gemaakt, zodat we geen risico's lopen qua veiligheid en hygiƫne. Dit doen we voor deze gelegenheid, eenmalig. Daarna zullen we alles weer grondig schoonmaken, zodat we de eerstvolgende werkdag weer aan het werk kunnen zonder risico's te lopen. Maar we willen dit mooie bedrijf toch een keer aan het grote publiek laten zien. Want er gebeurt zoveel en vanaf de buitenzijde kun je dit echt niet zien. Als je eenmaal binnen bent, gaat er een wereld voor je open. Ik heb nog nooit iemand gezien die niet positief verrast was," vertelt algemeen directeur van CombiVliet Roy van Vliet.

"We hebben een route uitgezet voor de mensen zodat ze het hele bedrijf kunnen zien. Er staan ook verschillende bedrijven met een stand die dag, die of leverancier zijn van ons, of op een andere manier met ons verbonden zijn. Ze komen binnen bij het Energiecentrum waar Ennatuurlijk, CHP en ECW staan. Vervolgens gaan ze door de watertechnische ruimte naar de corridor waar de technische dienst staat met technische snufjes uit de tuinbouw. Verder zijn NL Jobs, Koppert, Van Iperen, Source en Foodfellows met soep van onze eigen tomaten aanwezig.""Vervolgens kunnen de mensen naar de kas om daar een kijkje te nemen in een afgezet deel en daarna door de kantine voor koffie/thee met wat lekkers erbij (opbrengst voor het goede doel). Daarna vervolgt de route naar de verpakkingshal en terug richting uitgang waar we een markt hebben opgesteld met tomaten, paprika's en komkommers die de mensen kunnen kopen. Overal hebben we mensen staan om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Dus het wordt een bedrijvige dag waarop het publiek echt kan zien wat we dagelijks doen", vertelt locatiemanager Arbeid van NoordVliet Bas van Steenpaal.

De openingstijden zijn van 10.00-16.00 uur. Het adres is Tussenweg 3 in Middenmeer.

Voor meer informatie:
CombiVliet
www.combivliet.nl

Publicatiedatum: