Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

16% meer bezoekers op Indoor Ag-Con

De 2024-editie van Indoor Ag-Con heeft 16% meer bezoekers getrokken ten opzichte van 2023. Dat deelt Brian Sullivan, CEO van de beurs.

"Dit jaar hebben we een record aantal exposanten en bedrijven verwelkomd. Er waren deelnemers uit 35 verschillende landen. Volgend jaar vindt de beurs op een andere locatie plaats die meer expo- en vergaderruimte biedt omdat de sector blijft groeien." Op de 11e editie van de Indoor Ag-Con op 11-12 maart 2024 in Caesars Forum Las Vegas waren meer deelnemers dan voorgaande edities aanwezig.

Het aantal deelnemende bedrijven groeide met 54%. De beursvloer was uitverkocht met 207 bedrijven op 287 stands tegenover 134 bedrijven op 174 stands in 2023. Het aantal bezoekers steeg met 16% ten opzichte van 2023. Er waren 1584 deelnemers uit 49 staten, Columbia, andere Amerikaanse gebieden en 31 verschillende landen aanwezig.

Bezoekers bestonden uit leidinggevenden en andere besluitvormers in de tuinbouwsector. Daarnaast waren er telers, investeerders, technologieaanbieders, startups, academici, overheid, vastgoedontwikkelaars, foodretail en leveranciers.

Voor het derde jaar op rij werd Indoor Ag-Con gecombineerd met de "National Grocers Association (NGA) Show". 146 deelnemers van dat evenement bezochten ook Indoor Ag-Con. Daardoor was het totale bezoekersaantal hoger dan 1700. Indoor Ag-Con staat in 2025 geplant op 11 en 12 maart in Las Vegas.


Het team van Oasis Grower Solutions presenteerde AeroSelect groeimatten.

Damion Schwarzkachel en Timo Kleijwegt, respectievelijk van Certhon en Denso, vertelden dat ze gaan uitbreiden in de VS.

Rahul, Jud McCall, Glenn Behrmann en Nilang Patel van Innovative Growers Equipment Inc.
Tinia Pina en Barrett Wilson van Re-nuble presenteerden hun substraatopties voor de tuinbouwsector.

Voor meer informatie:
Indoor Ag-Con
www.indoor.ag

Publicatiedatum: