Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lufa Farms opent vijfde dakkas in Canada

Lufa Farms heeft een vijfde dakkas geopend op de Marché Central Walmart en Decathlon in de wijk Ahuntsic in het Canadese Montreal. De nieuwe dakkas is bijna 11.800 m² groot.


De dakkas van Lufa Farms bovenop de Marché Central Walmart en Decathlon in het Canadese Montreal

"In de dakkas is gebruik gemaakt van het Ultra-Clima-concept, LED-verlichting, geïsoleerd dubbelwandig perimeterglas, een diffuus glazen dek, dubbele schermen en een verduisteringsscherm", vertelt Mohamed Hage, oprichter en CEO van Lufa Farms. "Ons doel is om beter voedsel te telen met minder land, minder energie, minder water, minder afval en minder middelen." In de kas worden naar verwachting 20% meer producten geteeld dan in traditionele kassen. De focus ligt op komkommers en paprika's.


Mohamed Hage, oprichter en CEO van Lufa Farms

KUBO Greenhouse Projects, QuadReal Property Group en FDA Construction ondersteunen dit project. "Marché Central wil via een samenwerking met Lufa Farms de buurt ondersteunen", vertelt Michel Caumartin, algemeen directeur van QuadReal's Marché Central. "Door na te denken over hoe we het dak gebruiken, kunnen we een positieve impact hebben in de gemeenschap."

Ontwikkeling
Volgens Lufa Farms verstuurt de kas wekelijks 30.000 verpakkingen en heeft het meer dan 400 partners en meer dan 350 afhaalpunten in de provincie. De kas ligt op 300 meter van de eerste dakkas in Ahuntsic.

Voor meer informatie:
Lufa Farms
Tel.: +1 514 669 3559
lufa.com

Publicatiedatum: