Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chinese telers profiteren van Nederlandse technieken

Op 11 maart 2024 bezocht de Shandong Agricultural Development Group het nieuwe kantoor van Flexibell Systems in Tianjin en waar handtekeningen werden gezet onder een samenwerking tussen beide partijen.

Shandong Agricultural Development Group heeft meerdere kassen voornamelijk voor tomatenteelt. "We werken al langere tijd samen en willen onze service verbeteren. Daarnaast werken we samen op het gebied van kasonderhoud, desinfectie, schoonmaak en andere aspecten. We hebben jarenlange projectervaring en we gebruiken middelen uit Nederland om de beste diensten aan te bieden aan telers," vertelt Jiayan Cai, CEO van Flexibell Systems.

"We werken sinds 2017 samen. Flexibell is een betrouwbare partner die altijd tijdige ondersteuning biedt." Weijian Zhou is de adjunct-directeur van de Shandong Agricultural Development Group. "Het juiste gebruik maken van faciliteiten en apparatuur is daarin de oplossing. We doen al langer onderzoek naar moderne tuinbouw en hebben een groot aantal professionals opgeleid die de technologie van de tuinbouw snappen. We brengen actief binnenlandse en buitenlandse technische arbeidskrachten met elkaar in contact om gewasbeheer te verbeteren."

"De tuinbouw in China is de afgelopen jaren snel ontwikkeld en er zijn steeds meer kassen in bedrijf. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het onderhoud en de reparatie van kassen. Daardoor kan de efficiƫntie van kassen verbeterd worden. Dat is het doel van het Flexibell-team", vertelt Jiayan Cai.

In de toekomst wil men kasengineering en -planning in een vroeg stadium verbeteren. Later wil men ook het kasprojectmanagement, plantadvies, inbedrijfstelling en installatie van apparatuur verbeteren. Tenslotte willen men de service na verkoop en het onderhoud verbeteren.

Voor meer informatie:
Zudan Wang
Flexibell Systems
Tel.: +86 133 8118 4293
wang@flexibellsystems.com
www.flexibellsystems.com

Publicatiedatum: