Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Irénke Meekma nieuwe CEO RedStar

RedStar heeft Irénke Meekma per 4 maart benoemd als CEO. Zij volgt de vertrekkende Peter Kalden op die deze functie vervulde in combinatie met zijn oorspronkelijke functie van financieel directeur.

Meekma heeft ruime ervaring in de voedingssector. Ze was lange tijd verbonden aan Greenyard, wereldspeler in groenten en fruit, in diverse functies. In haar laatste rol leidde ze de Divisie waar ook Bakker Barendrecht deel vanuit maakt. Daarna was ze CEO van Koninklijke Zeelandia, een grote internationale specialist in bakkerij-ingrediënten.

De benoeming van Meekma volgt op recente aanstelling van Koen van Hartevelt als commercieel directeur. In De Lier spreken ze van 'een verdere versterking van het leiderschapsteam' en 'een extra injectie als het gaat om sectorkennis.' RedStar is Peter Kalden 'zeer erkentelijk voor zijn constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van RedStar.'

Voor meer informatie:
RedStar
Postbus 112
2678 ZJ De Lier
Tel: +31174-531000
info@redstar.nl
www.redstar.nl

Publicatiedatum: