Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roelofsen Horeca Groothandel viert 25-jarig bestaan

Tholen - In maart bestaat Roelofsen Horeca Groothandel 25 jaar. Het feit werd afgelopen week gevierd met relaties, leveranciers en collega's die een rondleiding kregen binnen het bedrijf. Roelofsen is uitgegroeid tot een regionale speler in Gelderland. Oprichter John Roelofsen begon met een groentewinkel nabij de centraal gelegen korenmarkt in Arnhem. Hij merkte al snel dat de horeca behoefte had aan een AGF-leverancier en verhuisde naar Elst, strategisch gelegen tussen Arnhem en Nijmegen en begon aan een groeispurt. Eerst vanuit een eenvoudige garagebox die hij ombouwde tot koelcel, later in een 6 maal zo groot, in eigen beheer gebouwd bedrijfspand. Afgelopen september heeft de huidige directie Ria en Xander van Donkelaar een stapje teruggedaan en de dagelijkse routine is inmiddels in handen van de jongere generatie, de twintigers Daan van Donkelaar en Huib Verbeek die in fases het stokje van hen gaan overnemen.

"Succesfactoren van Roelofsen: 6 dagen per week bestellen, geen bestelminimum, geen bezorgkosten, service en kwaliteit door korte lijnen met telers en importeurs", vertelt Ria van Donkelaar. "Door ons zeer uitgebreide assortiment met bijhorende verpakkings- en snijmogelijkheden kunnen wij een totaal product leveren naar wens van de klant. Zowel verkoop en distributie hebben we in eigen beheer, waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen. Dat alles is voor de horecaondernemer zó belangrijk, dat we nog altijd groeien. Persoonlijk contact met de restauranthouder en chef-kok, meedenken over de menukaart, inzetten op seizoensproducten met een korte keten zijn punten waarin wij ons onderscheiden."

Voor meer informatie:
Roelofsen Horeca groothandel AGF
Bemmelseweg 81d
6662 PE Elst
T: 0481-707044
info@roelofsenbv.nl
www.roelofsenbv.nl