Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar op 27 maart over opvang en gebruik van CO2 in vertical farms

Op 27 maart 2024 is er een webinar van Skytree over "De toekomst van CO2-voorziening". In het webinar is er aandacht voor de Direct Air Capture (DAC)-technologie van Skytree. Het webinar is bedoeld voor iedereen die deze techniek wil gebruiken in vertical farming.

"In dit webinar leren deelnemers hoe DAC een oplossing kan bieden. Er wordt uitgelegd hoe DAC in vertical farming gebruikt kan worden en wat de kosten ervan zijn," vertelt het Skytree-team.

De DAC-technologie van Skytree vangt CO₂ op uit de omgevingslucht, filtert het en slaat het op in onder druk staande buffertanks. Van daaruit kan het hergebruikt worden door elk bedrijf dat regelmatig geconcentreerde CO₂ nodig heeft.

Het webinar vindt plaats op 27 maart 2024, om 17:00 CET, en wordt gehost via Zoom. Skytree-experts Camille Hanna en Guusje Delen geven antwoord op de vragen.

Klik hier om te registreren voor het webinar.

Voor meer informatie:
Skytree
www.skytree.eu
info@skytree.eu

Publicatiedatum: