Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier paprikakwekerijen fuseren tot één bedrijf: Rainbow Growers Group

Kwekerij de Wieringermeer, Kwekerij Andijk, Kwekerij het Westland en Powergrow slaan de handen ineen en gaan verder onder één naam en als één bedrijf. De vier ondernemingen fuseren om voor de toekomst een sterk fundament te garanderen.

De oorsprong van de vier bedrijven ligt bij Coöperatie Telersvereniging Rainbow, de eerste erkende telersvereniging die in 1997 door Wim Grootscholten werd opgericht. De coöperatie Rainbow is in 2013 opgegaan in Coöperatie Harvest House, waar de 4 teeltbedrijven nu lid van zijn.

Bijna 100 hectare
Rainbow Growers Group bestaat uit een hechte groep van 13 aandeelhouders die al ruim 25 jaar met elkaar samenwerken. Voorheen werkten de 4 teeltbedrijven al intensief samen met elkaar, maar per heden wordt de samenwerking nu in een fusie geformaliseerd. Door de fusie ontstaat er een paprikakwekerij met een areaal van bijna 100 hectare, waar blokpaprika's en puntpaprika's worden geteeld.

Professionalisering en continuïteit
De fusie leidt tot schaalvergroting, risicospreiding, slagkracht en ruimte voor verdere professionalisering van teelt en stafdiensten. Tevens zal de in- en uitstroom van directie en aandeelhouders in gang gezet worden. Voor medewerkers ontstaat meer ruimte om zich verder te ontplooien en door te groeien. Zo borgt de fusie ook de continuïteit van de ondernemingen. De directie zal worden gevormd door Patrick Grootscholten, Thimo van Marrewijk, Peter Steentjes, Daaf Steentjes en Arco Vreugdenhil.

Voor meer informatie:
Rainbow Growers Group
Herenwerf 18
3155 DK Maasland
www.rainbowgrowers.nl

Publicatiedatum: