Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe 'topper' aan boord bij Veldhoven Loonwerk

Tholen - De mannen van Veldhoven Loonwerk staan te trappelen van ongeduld. Het is nog vroeg in het jaar en de werkplanning staat al vol. Ze moeten nog even wachten op het betere weer. Het is nu nog te grauw en te koud. De kassen voor Phalaenopsis zijn echter al gekrijt. Die worden gevolgd door de kassen met potplanten en vruchtgroenten. Het is stilte voor de storm, want zodra het weer omslaat, weet Dennis van Veldhoven dat de telefoon roodgloeiend zal staan.


Krijtmachine

Overigens zitten ze daar niet stil. De grondbewerkingactiviteiten gaan gewoon door. Er wordt volop gefreesd, gespit, geëgaliseerd en gegraven. Alles draait. Dennis: "Dit alles wordt uitgevoerd door een topclub met vakmensen die weten wat ze doen en met de juiste veiligheidspapieren. Ook hebben we sinds kort een nieuwe topper: Joeri van der Knaap, hij doet planning en sales voor de afdeling krijten, coaten, reinigen en ontsmetten en is al bij veel klanten langs geweest om kennis te maken."


Nieuwe collega bij Veldhoven Loonwerk Joeri van der Knaap

Voor meer informatie:
Veldhoven Loonwerk
Burgerdijkseweg 10
2678 NZ De Lier
Tel: +31 0174 5123537
info@veldhovenloonwerk.nl
www.veldhovenloonwerk.nl/