Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

817 glastuinbouwers lid van LTO Noord in 2023

LTO Noord heeft haar jaarverslag van 2023 gepubliceerd. "2023 was wéér een bewogen jaar. En terwijl ik dit zeg, besef ik dat we iets normaal zijn gaan vinden wat niet normaal is", constateert LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins in het voorwoord. Uit het jaarverslag blijkt dat LTO Noord 817 glastuinbouwleden heeft.

"Het is niet normaal om van bewogen jaar naar bewogen jaar te gaan. Terwijl boeren en tuinders juist behoefte hebben aan zekerheid, is er nog steeds veel onzekerheid. Terwijl boeren en tuinders uitkijken naar duidelijkheid, is nog van alles onduidelijk. En terwijl boeren en tuinders snakken naar rust, is het de onrust die overheerst. Juist met alles wat er speelt, is de rol van de belangenbehartiger steeds belangrijker. Volgens mij hebben wij dat het afgelopen jaar ook laten zien. En we blijven ook het komende jaar ons best doen om dat te laten zien."

Bron: LTO Noord

Publicatiedatum: