Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marokkaanse tomatenconferentie op 30 mei

Op 30 mei vindt de Marokko Tomaat Conferentie plaats in het Les Dunes d'Or Congreshal in Agadir. De conferentie heeft als doel om samenwerking te bevorderen, expertise te delen en uitdagingen in de sector aan te pakken. De conferentie is een platform waar sleutelspelers in de tomatensector samenkomen, perspectieven bespreken en connecties leggen.

Doel van de conferentie
Het primaire doel van de Marokko Tomaat Conferentie is om leiders uit de industrie, telers en experts samen te brengen om de uitdagingen en vooruitzichten van de tomatensector te onderzoeken. Deelnemers krijgen de unieke kans om te netwerken, inzichten uit te wisselen en potentiële samenwerkingen te verkennen.

Kennisplatform
Deze conferentie is een hub waar kennis wordt gedeeld. Experts over de hele wereld delen hun inzichten over cruciale onderwerpen zoals markttrends, geavanceerde productietechnieken. En ze delen strategieën om belangrijke uitdagingen, zoals het Tomato Brown Rugose Fruit Virus (ToBRFV) enTuta absoluta, aan te pakken. Verder besrpeken ze de nieuwste ontwikkelingen wat betreft het kweken van nieuwe tomatenvariëteiten..

Meer informatie over de conferentie:
Datum: 30 mei
Locatie: Les Dunes d'Or Congreshal, Agadir
Verwachte deelnemers: 500 professionals van over de hele wereld
Onderwerpen: Markttrends, geavanceerde productietechnieken, bestrijding van ToBRFV en Tuta absoluta, het meest recente onderzoek naar het kweken van nieuwe tomatenvariëteiten.

Waarom deelnemen?
De Marokko Tomaat Conferentie biedt deelnemers een unieke kans om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de sector, inzichten van wereldwijde experts te horen en connecties te leggen met gelijkgestemden. Het stimuleert innovatie en gaat in op de uitdagingen waarmee de tomatensector wordt geconfronteerd.

Voor meer informatie en registratiegegevens, bezoek www.moroccotomatoconference.com.

Voor meer informatie:
Siham Zahidi
Green Smile
Tel: +21 2666 668 605
szahidi@greensmile.ma

Publicatiedatum: