Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste twee projecten met automatisch geleide voertuigen van Berkvens

Tholen - Co Konings is het gezicht als CEO voor Taks Handling Systems en Berkvens Greenhouse Mobility. In die functie is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het verder uitbouwen van de ingezette strategie van deze twee bedrijven. Als onderdeel van die strategie toonde Berkvens op HortiContact hun gloednieuwe automatisch geleide voertuig (AGV) voor paprika: Paprika Single AGV.

Met dit voertuig worden paprika's geoogst. De bodem van de oogstcontainer beweegt mee naarmate er meer paprika's in zitten. Zodra de container vol is, wordt de AGV met container in zijn geheel volautomatisch naar de verwerkingsruimte gereden en direct automatisch gekanteld, of in een magazijn geplaatst om vervolgens later te kunnen verwerken.


Co Konings

De systemen van Taks zijn aan te sluiten aan het AGV-systeem en zorgen verder voor de verwerking van het product. Berkvens Greenhouse Mobility en TAKS Handling Systems hebben beide al een serieuze positie in de paprikamarkt en met deze nieuwe ontwikkeling is het nog interessanter voor paprikatelers om arbeid te besparen.

De eerste twee projecten met de Paprika Single AGV worden op dit moment geïmplementeerd. Een project met 20 AGV's en één met 40 AGV's. Beide projecten worden uitgevoerd met een containerkantelsysteem.

Voor meer informatie:
Taks Handling Systems BV
Munnikenheiweg 58
4879 NG Etten-Leur
Tel: +31 (0)88 555 20 00
info@taks.nl
www.taks.nl

Berkvens Greenhouse Mobility
Florapark 34
5721 VH Asten
Tel: +31 (0)493 670087
info@berkvensgm.nl
www.berkvensgm.nl