Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BelOrta zoekt opnieuw naar 'Plezantste Legioen van België

Dit jaar gaat BelOrta voor het derde jaar op rij op zoek naar de plezantste sportclub van België. De winnaar mag niet alleen een jaar lang de prestigieuze titel van het Plezantste Legioen dragen, maar ontvangt ook een financiële ondersteuning.

"Als lokale telersorganisatie heeft BelOrta sterke banden met andere lokale spelers en tradities. Het toegewijde werk, de gedeelde passie en de wil om elke dag opnieuw voor het allerbeste te gaan, kennen we maar al te goed. Daarom vindt BelOrta het belangrijk om lokale sportclubs, die dezelfde waarden delen, in de schijnwerpers te zetten.", aldus Glenn Sebregts van BelOrta.

Onder het motto 'Toon jouw Plezantste Legioen' wordt voor het derde achtereenvolgende jaar een fotowedstrijd georganiseerd, toegankelijk voor alle lokale sportverenigingen in ons land - van voetbal tot volleybal, basketbal, judo, rugby, frisbee, waterpolo, honkbal, en meer.

De jeugdrenners van Cycling Team Glabbeek veroverden vorig jaar de titel van Plezantste Legioen en sleepten een sponsorbudget van 5.000 euro in de wacht. Daarnaast werden nog vier andere sportclubs beloond met een budget van 1.000 euro.

Vorig jaar namen meer dan 100 clubs deel aan de wedstrijd. In totaal werden meer dan 32.000 stemmen uitgebracht.

Hoe deelnemen?
Elke sportvereniging in België kan zijn foto indienen tot half mei via https://plezantstelegioen.be. Ook dit jaar bekronen we 5 winnaars. De aller plezantste inzending, die de meeste stemmen verovert, sleept de hoofdprijs van 5.000 euro in de wacht. Vier runner-ups ontvangen een sponsoringsbudget van € 1.000.

Voor meer informatie:
Miguel Demaeght
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver, België
+32(0)12 670 260
info@belorta.be
www.belorta.be

Publicatiedatum: