Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bol Peat haalt doelstelling van 97,2% leverbetrouwbaarheid

Bol Peat is internationaal toeleverancier van veenproducten, hernieuwbare grondstoffen en toeslagstoffen aan substraatfabrikanten en tuinbouwtoeleveranciers. Onlangs behaalde het bedrijf de doelstelling van 97,2% leverbetrouwbaar.

In eigen beheer
Het gehele proces van levering wordt in eigen beheer uitgevoerd, zodat er niets aan kwaliteit wordt ingeboet en altijd op tijd wordt geleverd. Bol Peat heeft daarvoor de beschikking over eigen terminals in Europa. "Onze strategie is erop gericht dat de producten zo dicht mogelijk bij de afnemer gewonnen of geproduceerd worden, indien mogelijk. Daarvoor werken wij nauw samen met lokale specialisten op basis van onze specifieke kwaliteitseisen, die voldoen aan alle RHP-normen", licht Rens Jacobs van Bol Peat toe. "Voor ons is leverbetrouwbaarheid is een combinatie van factoren. Denk aan die van kwaliteit, hoeveelheid en op tijd. Dat moet kloppen, allemaal."

Bijzondere rol in de markt
Bol Peat is een dochterorganisatie van Klasmann-Deilmann, maar opereert volledig onafhankelijk. Het concept is bijzonder, want de organisatie levert zowel aan vestigingen van Klasmann-Deilmann als aan diens concurrenten.

Bol Peat maakt gebruik van havens en fabrieken in Nederland, Duitsland en Belgiƫ, die altijd tot hun beschikking staan. Vanuit die centrale punten transporteert het bedrijf over water of over land, al naar gelang de locatie en de snelheid waarmee geleverd moet worden. Door de vrije inzet van modaliteit (vrachtwagen, container, binnenvaartschip of zeeschip) is Bol Peat een gerenommeerde schakel in de supply chain. Het gehele traject wordt nauwkeurig door het supply-team gemonitord, om er zeker van te zijn dat het transport geen negatieve invloed kan hebben op de kwaliteit van de producten.

Voor meer informatie
Bol Peat B.V.
Nieuwe Waterwegstraat 34
3115 HE Schiedam
www.bolpeat.com

Publicatiedatum: