Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiContact 2024: Gelukkig hebben we de foto's nog

Opvallend veel tuinders bezochten afgelopen week HortiContact. Zij troffen daar op de beurs in Evenementenhal Gorinchem ruim driehonderd standhouders en ook veel (oude) bekenden, zoals dat altijd gaat op de beurs die zeker ook dient als ontmoetingsplek voor de tuinbouw. Een verslag deelden we vrijdag al, maar de fotoreportage heeft u nog van ons tegoed. Hieronder een kleine greep uit de foto's, maar bekijk vooral ook de complete fotoreportage hier.


Brian Rijgersberg, Kris Kort en Ren van der Horst vieren dit jaar het vijftigjarig jubileum van Spuitbedrijf van der Horst.


Wendy Marijnissen is het Nederlandse team van Heliospectra komen versterken. Op deze beurs plaatsten ze de Mitra X in de spotlight, die volgens Wendy vele voordelen heeft. Zo strekken de mogelijkheden van dit modulaire LED-systeem tot wel 1500W, is het armatuur op afstand dimbaar en heeft het een flexibel spectrum. Om maar een aantal van de mogelijkheden te noemen.


Hans Smaal en Ron Arends zien nog veel wenkbrauwen fronsen als ze vertellen over de resultaten die Freshlight behaalt met ionisatie. Hier gaan de verkoopconsultants op de foto met een armatuur voor verticale tussenbelichting dat ook is uitgerust met ionisatie.

VDL Industrial Products nam het Umid-vernevelingssysteem mee. Op de foto: Sander Brands en Edwin Reijnen. Het speciale aan de verneveling van het Umid-systeem is de gepatenteerde nozzle waarmee zoveel mogelijk waterdruppels van vergelijkbare grootte naar buiten komen.