Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

150 bedrijven uit 25 landen op HortEx Vietnam 2024

Van 13 tot 15 maart 2024 vindt de 6e editie van HortEx Vietnam plaats in het "Saigon Exhibition and Convention Center (SECC)" in Ho Chi Minhstad (Vietnam). Er zijn naar verwachting zo'n 150 bedrijven (200 merken) uit 25 landen aanwezig om ongeveer 8.000 vakbezoekers uit Vietnam en omliggende landen te ontvangen.

In de aanloop naar deze editie zijn de organisatoren van HortEx Vietnam een samenwerkingsovereenkomst met IPM en DLG (Duitse Landbouwvereniging) aangegaan. Het doel is om vanaf 2025 HortEx Vietnam samen met Agritechnica Asia te organiseren. HortEx zal afwisselend georganiseerd worden in Ho Chi Minhstad en Bangkok.

Op de Agritechnica worden tuinbouwmachines tentoongesteld die elke twee jaar in Hannover wordt gehouden.

Door af te wisselen tussen Ho Chi Minhstad en Bangkok krijgen exposanten de kans om de Vietnamese markt en de gehele Aziatische regio te bedienen. Bezoekers krijgen een overzicht van de technologieën die er zijn. Op de nieuwe beurs wordt onder andere kruisbestuiving in de tuinbouw aangeboden.

Op de editie van dit jaar van HortEx Vietnam is onder andere een seminar programma, export forum, kwekersgesprekken en B2B matchmaking te volgen. Ook zijn er producttentoonstelling uit de provincies Dong Thap en Long An en de landen Vietnam, Thailand, Indonesië, India, Maleisië, Premium Flower te volgen. Tenslotte is er ook een producttentoonstelling van de Internationale Zaadleveranciersbeurs te volgen.

HortEx Vietnam wordt ondersteund door de sector en door het ministerie van Tuinbouw en Plattelandsontwikkeling, de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Vietnam, Vietnam Fruit & Groente Vereniging (VinaFruit), Dalat Bloemenvereniging, Vietnam Zaadhandelsvereniging, Vietnam Tuinbouwvereniging, Agragex en de Nederlandse Ondernemersvereniging in Vietnam.

De export van fruit en groenten van Vietnam steeg naar € 5,12 miljard in 2023. Dat is een toename van 65,6% ten opzichte van 2022. Door middel van publieke investeringen, consumentenuitgaven, herstel van import-export en monetaire beleidsmaatregelen wil Vietnam het brutobinnenlandsproduct met ongeveer 6,5% laten groeien in 2024.

Voor meer informatie:
Hortex Vietnam
www.hortex-vietnam.com

Publicatiedatum: