Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verschillende verpakkingsoplossingen tijdens Empack 2024

Sarco Packaging zal van 9 tot en met 11 april in de Evenementhal in Gorinchem tijdens Empack een aantal van haar verpakkingsoplossingen laten zien, waaronder IMA-ILAPAK verticale Flowpacker, TECO Punnetmachine en Proband Banderolleermachine.

IMA-ILAPAK Vegatronic 2000 ML
De Vegatronic 2000 ML is een intermitterende verticale flowpacker (VFFS) die is ontworpen met de vraag naar meer duurzaamheid in verpakkingsmaterialen. De machine verwerkt nieuwe milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen: Mono materiaal PE en PP, papier gebaseerde materialen en biologisch afbreekbare folie.

TECO FT4 – Punnetmachine voor het vouwen en lijmen van kartonnen punnets
Een automatische vormmachine die zowel golf- als massiefkartonnen punnets kan vormen en lijmen. "De mechanische bewegingen garanderen de nauwkeurige en betrouwbare werking van het dubbele vormkopsysteem, waardoor een hoge productiviteit en flexibiliteit mogelijk is."

Innovatief banderolleren en bundelen
Proband staat voor innovatief bundelen en banderolleren. Het is een veelzijdige banderolleermachine welke een grote verscheidenheid aan producten kan bundelen. Er is hierbij keuze voor een papieren of kunststof banderol in variërende breedtes en diktes. Perfect inzetbaar in de voedingsmiddelenindustrie en non-food sectoren.

Sarco Packaging staat tijdens Empack 2024 op stand H140

Voor meer informatie:
Sarco Packaging
Rondgang 21
5311 PB Gameren
+31 (0)418 56 25 53
info@sarcopackaging.com
www.sarcopackaging.com

Publicatiedatum: