Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gijs Baake nieuwe Internationaal Commercieel Manager Royal Brinkman

Met ingang van 1 maart 2024 is Gijs Baake de nieuwe Internationaal Commercieel Manager bij Royal Brinkman. Na zes jaar in diverse functies te hebben gewerkt, maakt hij nu intern promotie. Vanuit zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de buitenlandse branches van Royal Brinkman buiten Europa.

In nauwe samenwerking met het verkoopteam gaat Gijs nadere invulling geven aan de wensen vanuit de markt. De nieuwe functie past zowel bij zijn persoonlijke ontwikkeling als bij de visie van Royal Brinkman om talenten carrièreperspectief te bieden binnen de organisatie. Jan Schuttrups, Commercieel Directeur Royal Brinkman: "Gijs heeft zich de afgelopen jaren bij ons positief ontwikkeld en bewezen resultaten geboekt. Zijn goed ontwikkelde gevoel voor commercie, het managen van zijn teams en het sterke klantvertrouwen ziet hij dan ook beloond middels deze promotie. De werkwijze van Gijs sluit naadloos aan, bij waar Royal Brinkman voor staat."

Gijs Baake is sinds 2017 werkzaam bij Royal Brinkman, de eerste jaren op de export afdeling op het hoofdkantoor in 's-Gravenzande en de afgelopen jaren als Vestigingsmanager van één van de branches. Gijs:" Ik kijk met veel plezier en vertrouwen ernaar uit om in mijn nieuwe functie aan de slag te gaan met alle collega's, met het salesteam op het hoofdkantoor, met de branches en de klanten. Met ieders inzet gaan we gestaag door met het uitbouwen van een toekomstbestendige en stabiele dienstverlening."

Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Postbus 2
2690 AA 's-Gravenzande
T: 0174 - 446 100
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl

Publicatiedatum: