Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biobest Nederland bestaat 10 jaar

In 2014 gingen de collega's van de afdeling biologie van Arend-Sosef verder als Biobest Nederland. Nu, tien jaar later, zit het bedrijf op rozen, vertelt General manager Bart Sosef. "Dankzij ons brede leveringspakket, bewezen kwaliteit en maatwerk IPM-advies hebben we veel nieuwe klanten aan ons weten te binden."

'Trots' is de kern van de boodschap die Biobest Nederland wil uitdragen naar aanleiding van het tienjarig bestaan. Trots op de klanten die concreet stappen zetten richting een duurzamere glastuinbouw, op het hechte team van medewerkers dat alles op rolletjes laat verlopen en op het moederbedrijf dat steeds weer met nieuwe innovatieve producten komt.

Nuchter en eerlijke partner
"Biobest opereert in een dynamische sector", vervolgt Sosef. "En we ontlenen ons bestaansrecht aan het vermogen om mee te ontwikkelen met de praktijk." Wat startte met bestuivers en nuttige insecten groeide in tien jaar uit tot pakket met allerhande biologische en groene gewasbeschermingsmiddelen en high-tech oplossingen waarmee telers een gezonde en rendabele teelt kunnen realiseren. Kennis over de implementatie ervan is een belangrijke meerwaarde van het bedrijf. Operationeel manager Gert-Jan Dillo: "Ik zie ons niet puur als verkopers, maar meer als partners van onze klanten. Dat betekent nuchter en eerlijk meedenken over een IPM-strategie. Qua 'beestjes' en waar nodig ook over de klassieke correctiemiddelen."

Ambitieus met biopesticiden
Dankzij investeringen van het moederbedrijf denkt Biobest Nederland de komende tien jaar meer voet aan de grond te krijgen in de wereld van biopesticiden: bacteriƫn, virussen, schimmels, peptiden en andere natuurlijke middelen die ziekten en plagen bestrijden of de weerbaarheid van het gewas kunnen versterken. "Dat biedt mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden richting vollegronds- en akkerbouwmatige teelten. Een nog grotere markt", aldus Dillo.

Voor meer informatie:
Biobest Group
Leehove 31
2678 MA De Lier
Tel: +31 174 75 22 50
info@biobestgroup.com
www.biobestgroup.com

Publicatiedatum: