Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Ende Group breidt assortiment uit tot totaalpakket voor verwarmen en koelen

Van der Ende Group breidt haar assortiment uit. Naast de range irrigatiepompen en watertechnische oplossingen, introduceert de toeleverancier in de (inter)nationale glastuinbouw nu een nieuwe lijn Horti Valve regelafsluiters en Econ vlinderkleppen als aanvulling op de huidige lijn Lowara verwarmingspompen en Danfoss frequentieregelaars. Deze zet komt voort uit de groeiende vraag – met name vanuit het buitenland - naar één merk voor irrigatie- en verwarmingspompen.

Rosalie Gijsberts in het magazijn

Totaalpakket
Sinds de introductie van het A-merk Lowara in de jaren '80 in de tuinbouwsector is Van der Ende Group uitgegroeid tot een bekende speler in de (inter)nationale markt. De groeiende vraag naar pompen voor irrigatie, verwarming en waterbehandeling wordt ingevuld met de complete lijn Lowara pompen.

Door de sterke behoefte bij klanten aan complete verwarmingspakketten heeft Van der Ende Group naast de Lowara-verwarmingspompenlijn en de Danfoss VLT & Vacon frequentieregelaars, waar dit jaar de premiumpartner status bereikt is, het pakket gecompleteerd met een nieuwe, complete lijn 3-weg regelafsluiters en vlinderkleppen. Hiermee is Van der Ende Group een one-stop-shop voor alle Heating & Cooling projecten.

Horti Valve 3-weg regelafsluiter
De Van der Ende Group Horti Valve is een regelafsluiter die in samenwerking met Hora is gerealiseerd. Hora is een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in regelafsluiters voor de sector en offshore sector. De Horti Valve beschikt over regelkarakteristiek. Daarnaast is de regelafsluiter leverbaar in een complete reeks (van DN15-DN300) om het klimaat goed te kunnen regelen.

Econ vlinderkleppen
Vlinderkleppen zijn bij Heating & Cooling projecten belangrijk. Daarom heeft Van der Ende Group gekozen voor een samenwerking met Econ. Een brede lijn vlinderklepafsluiters, zowel handbediend of uitgevoerd met een servomotor, is per direct leverbaar.

Grafieken vergelijken in Curves
Van der Ende Group introduceert ook een vernieuwde versie van de bekende selectietool Curves. Hiermee kunnen klanten de complete lijn verwarmingspompen vlinderkleppen, regelafsluiters en regelkranen selecteren. De tool biedt de mogelijkheid om verschillende pompen met elkaar te vergelijken en zo de juiste pompselectie te maken op basis van prestaties en specificaties. In het programma is ook nog een totaaloverzicht van de motorstromen en kunnen softstarters, frequentieregelaars en flensset meegenomen worden in een project.

Spare parts en wereldwijde service
Om wereldwijd aan het gewenste servicelevel te voldoen, heeft Van der Ende Group een tool ontwikkeld waarmee klanten snel de benodigde spare parts voor hun pomp kunnen identificeren. Met het oog op de explosieve groei van mondiale projecten heeft het bedrijf gezorgd voor een breed assortiment en een ruime voorraad 50 Hz en 60 Hz pompen. De recent geopende Canadese vestiging en het magazijn in Nederland & België stellen het bedrijf in staat om wereldwijd snel aan de vraag te voldoen.

Vijf garanties
Om klanten zo goed mogelijk te bedienen belooft Van der Ende Group nieuwe producten aan te bieden voor een compleet assortiment en 24/7 service door heel Nederland. Daarnaast is men wereldwijd actief, belooft men de grootste pompenvoorraad van Nederland en voorop te lopen in kennis en nieuwe ontwikkelingen.

Voor meer informatie:
Van der Ende Group
Aartsdijkweg 23
2676 LE Maasdijk
Tel: +31 174 51 50 50
info@vanderendegroup.com
www.vanderendegroup.nl

Publicatiedatum: