Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interactieve kennismaking met agri-foodsector op Brightlands Campus Greenport Venlo

Future Food Experience is een nieuwe faciliteit op Brightlands Campus Greenport Venlo waarbij bezoekers tijdens een interactieve reis kennismaken met innovaties en nieuwe ontwikkelingen in de agri-foodsector. In een zes minuten durende 360º videobeleving ontdekken bezoekers wat er gebeurt wanneer men anders denkt en durft.

De officiële opening van de Future Food Experience staat gepland op donderdag 29 februari om 15:00 uur en zal verricht worden door gedeputeerde mevrouw Elianne Demollin. Vanaf vrijdag 1 maart is de Future Food Experience geopend voor bezoekers.

De nadruk bij de Future Food Experience ligt op het gebruik van de natuur en het netwerk in de natuur, waar mensen zelf ook onderdeel van uitmaken. Volgens Loes Janssen, Projectmanager Future Food Experience, is deze nieuwe faciliteit een toevoeging aan het ecosysteem van de campus. "De faciliteit laat bezoekers van buiten de campus kennismaken met ons ecosysteem en de bijzondere innovaties die uit ons ecosysteem voortkomen. Daarnaast inspireert de faciliteit bezoekers op zoek te gaan naar samenwerkingen en het bundelen van krachten binnen de agri-foodsector. Dit draagt dan ook bij aan de ambitie van de campus om partijen binnen de agri-foodsector met elkaar te verbinden en samenwerkingsverbanden te initiëren en coördineren."

Future Food Experience is een initiatief van Brightlands Campus Greenport Venlo, Scelta Mushrooms, Rabobank, ZON Fruit & Vegetables en BASF | Nunhems.

Bron: Brigtlands Campus Greenport Venlo

Publicatiedatum: