Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubileumroute Varend Corso 2024 loopt dwars door De Lier

Vrijdag 21 juni zal het startsein voor de allereerste boot van het 25e Varend Corso om 12.15 uur klinken bij Trade Park Westland in Honselersdijk. Na de Wollebrand koerst de parade af op de Blakervaart om om 13.05 uur bij de Oostelijke Randweg te arriveren. De stoet gaat stuurboord uit (rechtsaf) de Lee op, om dwars door het dorp te varen tot de Breelee ter hoogte van de Kijckerweg 120.

Corsoboot De Lier 2023 (Fotograaf Arnaud Roelofsz)

Verwachte tijden in het dorp zijn: 13.15 uur Bleijenburg/Hoofdstraat, 13.20 uur Kerklaan, 13.25 uur Sportlaan, 13.35 uur Persijnstraat, 13.45 uur einde Breelee. De stoet vaart weer dezelfde route retour vanaf 14.35 uur, waarbij de eerste boot om 15.05 bij de Oostelijke Randweg aankomt en afkoerst op Schipluiden. Daar is de verwachte aankomst om 17.00 uur bij de Spoorbrug na een uurtje pauze bij de Zijtwende. Via Maasland vaart het corso naar Maassluis om daar omstreeks 19.10 uur te arriveren.

Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum: