Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kuehne+Nagel Air Logistics breidt diensten op JFK uit

Logistiek bedrijf Kuehne+Nagel heeft zijn vestiging op John F. Kennedy International airport (JFK) uitgebreid met een 418 m2 stand-alone, GxP-compliant, temperatuur-gecontroleerde ruimte, evenals een extra 929 m2 opslagruimte. De uitbreiding van hun distributiecentrum omvat ook een gemoderniseerde kantoorruimte en verbeterde mogelijkheden.

De temperatuurgecontroleerde ruimte beschikt over twee aparte segmenten om een reeks klimaateisen van +2°C tot +25°C te dekken en is speciaal ontworpen voor activiteiten in de gezondheidszorg en beperkt houdbare producten. De locatie voldoet zowel aan het GDP als aan IATA CEIV als onderdeel van Kuehne+Nagel's eigen HealthChain certificering.

"We zijn verheugd om verbeterde en uitgebreide mogelijkheden op JFK aan te bieden, een van de top hubs voor internationale vluchten, om huidige en toekomstige klanten in de gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart, semicon, beperkt houdbare goederen of anderszins te ondersteunen met een buitengewone faciliteit van het bedrijf waarop ze vertrouwen voor kwaliteitsborging," zegt Greg Martin van Air Logistics bij Kuehne+Nagel in Noord-Amerika. "Ik ben vooral trots op de investering die we hebben gedaan om de temperatuurgecontroleerde toeleveringsketen verder te verbeteren met end-to-end temperatuurverwerking in onze faciliteit, terwijl we onze aanwezigheid en ondersteuning in de gezondheidszorg in Noord-Amerika blijven uitbreiden."

Deze CFS-locatie (Bonded Container Freight Station) is ideaal gelegen dicht bij de luchthaven JFK, is 24/7 beschikbaar, heeft 20 laad- en lospoorten en voldoet zowel aan GDP als C-TPAT. De locatie is voorzien van 24/7 CCTV-bewaking voor extra beveiliging en biedt verbeterde ULD-mogelijkheden (Unit Load Device) waardoor vracht bij elkaar kan worden gehouden met minder contactpunten, wat extra zekerheid biedt voor het behoud van de integriteit van de vracht. Aanvullende certificeringen voor de locatie omvatten Kuehne+Nagel's eigen EngineChain-certificering, evenals oplossingen voor acculogistiek en logistiek voor afgewerkte voertuigen.

Gezondheidszorg en Semicon maken deel uit van de groeigebieden in Kuehne+Nagel's Roadmap 2026, een vierjarig strategisch plan op weg naar de visie van het bedrijf voor 2030: de meest betrouwbare logistieke partner worden die een duurzame toekomst ondersteunt.

Voor meer informatie:
Dominique Nadelhofer
Kuehne+Nagel Group
+41 44 786 95 26
dominique.nadelhofer@kuehne-nagel.com

Publicatiedatum: