Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rabobank tekent voor drie jaar bij als partner van Seed Valley

Rabobank en Seed Valley zetten hun partnerschap voort. De bank blijft de komende drie jaar partner van Seed Valley. Afgelopen week hebben Bob van der Hout, directeur Food&Agri Rabobank en Erik Jan Bartels, bestuursvoorzitter Seed Valley de samenwerking tussen beide partijen opnieuw bekrachtigd.

Zowel de Rabobank als Seed Valley willen nieuwe generaties inspireren voor de sector van de zaden en jonge planten, zorgen voor een betere aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt en innovatie in brede stimuleren. De komende jaren blijft Seed Valley zich inzetten om potentiƫle medewerkers enthousiast te maken voor deze sector.

Tekenmoment, v.l.n.r.: Jeroen de Haas (Seed Valley), Erik Jan Bartels (Seed Valley), Louis Brink (Rabobank), Bob van der Hout (Rabobank)

Samenwerking
Erik Jan: "Het partnerschap met Rabobank versterkt ons netwerk. Haar sectorkennis en netwerkmogelijkheden dragen bij aan onze ambitie om de zaadsector nog bekender te maken." Bob bevestigt: "Seed Valley is wereldwijd de koploper in plantveredeling en zaadtechnologie. Met de bakermat in Noord Holland Noord, onze voortuin, zorgen ze voor de voedselzekerheid van onze toekomst. Ze hebben een vooruitstrevende ambitie die hand in hand gaat met die van ons."

Voor meer informatie:
Seed Valley
Blauwe Berg 3a
1625 NT Hoorn
Tel: +31 (0) 88 123 7333
info@seedvalley.nl
www.seedvalley.nl

Publicatiedatum: