Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Handelspartij stapt in bij Zwitserse teler

Samenwerkingspartners Gebr. Gentile AG en Agrotomato SA tillen hun langdurige samenwerking naar een hoger niveau. Beide bedrijven hebben besloten een langdurig strategisch partnerschap aan te gaan om hun krachten te bundelen. De volledige productie van Agrotomato SA zal via Tre Valli Gastropartner SA in Giubiasco op de markt worden gebracht, een dochteronderneming van Gebr. Gentile AG.

Gebr. Gentile AG neemt deel aan het aandelenkapitaal van Agrotomato SA en zal via Tre Valli Gastropartner SA het volledige productassortiment in Zwitserland blijven distribueren. "Deze samenwerking is gericht op het bevorderen en uitbreiden van de duurzame teelt en het vermarkten van Zwitserse groenten", aldus een verklaring.

Agrotomato SA beschikt over grote productiegebieden waar groenten worden geteeld, evenals over een modern kassencomplex waar CO2-neutraal wordt geproduceerd.

Samen willen de twee partijen voldoen aan de hoge eisen van de markt en actief bijdragen aan de toekomst van de groenteproductie in Zwitserland.

Voor meer informatie:
https://www.agrotomato.ch/
https://gebr-gentile.ch/
https://trevalligastro.ch/

Publicatiedatum: