Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ter overname aangeboden: Vitaminerijk Ambacht

Aan de Sophiapromenade in Hendrik-Ido-Ambacht wordt een exclusieve AGF-winkel ter overname aangeboden: Vitaminerijk Ambacht. Inmiddels is de prijs van deze AGF-zaak verlaagd naar € 197.500.

Vitaminerijk Ambacht is een luxe groentewinkel met een uitgebreid assortiment aan verse groenten en fruitproducten. Hier kun je dagelijks terecht voor al je behoeften op het gebied van groenten en fruit, maaltijden, salades, rauwkost, smoothies en verse sappen. De producten onderscheiden zich door hun kwaliteit en ambachtelijke bereiding. Heb je even geen tijd om zelf te koken? Dan kun je kiezen uit een ruime selectie dagverse maaltijden en salades. Daarnaast leveren wij dagelijks verse fruit- en groenteproducten aan diverse horecabedrijven, scholen en verzorgingshuizen.

Bij binnenkomst in deze prachtige winkel van ongeveer 120 m² zie je alle groenten en fruit met zorg en ruimte uitgestald. De winkel heeft zelfs een apart gedeelte voor het ter plekke maken van verse sappen en diverse smoothies, wat zeer populair is bij de klanten.

Achter in de winkel bevindt zich een ruime keuken met verschillende werkbanken en grote dubbele spoelbakken voor het schoonmaken en bereiden van de dagverse maaltijden en salades, evenals het snijden van groenten. Al deze producten worden opgeslagen in de ruime koelcel.

Kortom, het is een prachtige winkel met een hoge omzet en een zeer goede winstmarge. Echter, de huidige ondernemers zijn toe aan een nieuwe uitdaging en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe ondernemer met een passie voor deze producten.

Locatie
Winkelcentrum Hoog Ambacht is een eigentijds winkelcentrum met een gevarieerd aanbod aan winkels, variërend van grote supermarkten tot diverse gespecialiseerde kleine ondernemers. Onder het winkelcentrum bevindt zich een ruime parkeergarage waar je kosteloos kunt parkeren. Voor meer informatie kun je terecht op https://www.hoogambacht.nl/

Huurovereenkomst
Een ROZ-huurovereenkomst met een huurprijs van € 3.500,00 inclusief btw-service en promotiekosten.

Impressie
http://www.hoogambacht.nl/winkels/het-vitaminerijk
http://www.facebook.com/vitaminerijk-ambacht/

Voor meer informatie:
Edwin Lansbergen
Horecamakelaardij Knook & Verbaas
Mob: +31 6 557 342 26
edwin@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl

Voor meer foto's, video en informatie gebruik de onderstaande link
https://horecamakelaardij-knook-verbaas.nl/advertentie/ter-overname-aangeboden-vitaminerijk-ambacht-hendrik-ido-ambacht/

Publicatiedatum: