Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Japan en Westland halen tuinbouwbanden aan

Afgelopen week had Westland vertegenwoordigers vanuit de Japanse prefectuur Kochi op bezoek. Sinds 2009 heeft de gemeente Westland een officiƫle tuinbouwrelatie met Kochi. Jaarlijks vinden wederzijdse bezoeken plaats. Ivo Meijer, Strategisch Accounthouder Extern & Internationaal bij Gemeente Westland, staat op LinkedIn bij het recente bezoek stil.

Afgelopen jaar waren de Nederlanders op bezoek in Japan. Toen werd teruggeblikt op 15 jaar ontwikkeling in Japan. Afgelopen week ging de blik vooruit. In september gaan de Nederlanders weer naar Japan. In 2025 is er ook een Expo in Osaka in Japan.

De volgende bedrijven droegen bij aan het bezoek: World Horti Center, Tomatoworld, Hoogendoorn Growth Management (Wierd Vonk), LetsGrow.com (Winny van Adrichem-van Heijningen) , Delphy (Aad van den Berg en Klaas van Egmond), Aad Verduijn, Leen Middelburg Chrysanten SV.CO, Artechno Growsystems (Rudy Van den Berg) en Trias Westland/HVC.

Publicatiedatum: