Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Subsidie voor innoveren in Greenport Gelderland kan nog tot eind 2024

In de regio Arnhem-Nijmegen ondersteunt coördinator, Radboud Vorage, ondernemers met het opstellen van de subsidieaanvraag. Greenport Gelderland zet zich in voor de ontwikkeling van de (glas)tuinbouw in provincie Gelderland. Dat doet zij door allerlei activiteiten te organiseren, maar ook door middel van de subsidieregeling Greenport Gelderland Innoveert.

Een belangrijke voorwaarde van deze subsidieregeling is dat de projecten moeten bijdragen aan het programma "Duurzaam Verder" (Versnellingsagenda Tuinbouw Gelderland 2030) van Greenport Gelderland. In Duurzaam Verder licht Greenport Gelderland haar ambitie voor 2030 toe en wat voor type projecten onder de thema’s ‘duurzaam’, ‘krachtig’ en ‘verbonden’ passen en daarmee bijdragen aan een verdere versterking van het Gelderse tuinbouwcluster.

In de afgelopen jaren zijn in de regio Arnhem-Nijmegen reeds een behoorlijk aantal projecten goedgekeurd. Vooral (samenwerkings)projecten maken kans om gehonoreerd te worden in dit innovatiefonds. Daarbij wordt gedacht aan haalbaarheids-, test-, ontwikkelings- en demonstratieprojecten. Naast een helder projectplan dient bij de aanvraag ook een duidelijke begroting en financiering ingediend te worden. Er mag bij de financiering geen sprake zijn van andere subsidies van Provincie Gelderland. Het project dient in 2024 geheel afgerond te kunnen worden. Het bestuur van Greenport Gelderland beslist over de subsidieaanvraag, eventueel na het inwinnen van deskundig advies.

Meer informatie over de subsidie is hier te vinden.

Bron: Greenport Arnhem Nijmegen

Publicatiedatum: