Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Staat van Zuid-Hollandse tuinbouw gepresenteerd in Tuinbouwmonitor

De provincie Zuid-Holland lanceert de online Tuinbouwmonitor: een initiatief dat inzicht biedt in de tuinbouwsector van Zuid-Holland. Deze monitor, die een nulmeting vertegenwoordigt, werpt licht op acht verschillende thema's en schetst een beeld van de huidige situatie in de sector.

Het doel van de Tuinbouwmonitor is om relevante trends in de tuinbouwsector te identificeren en te presenteren. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven van de actuele situatie, is gebruikgemaakt van zowel kwantitatieve als kwalitatieve indicatoren. Hierdoor kunnen belanghebbenden en stakeholders een goed geïnformeerde kijk krijgen op de stand van zaken in de tuinbouwsector van Zuid-Holland.

"We zijn blij om de lancering van de online Tuinbouwmonitor aan te kondigen," zegt Meindert Stolk, gedeputeerde Economie en Innovatie. "Dit is een belangrijke mijlpaal in het streven naar transparantie en vooruitgang binnen de tuinbouwsector van Zuid-Holland. We hopen dat deze monitor zal dienen als een waardevol instrument voor alle betrokkenen bij de sector."

Nulmeting biedt solide basis
De nulmeting van de Tuinbouwmonitor Zuid-Holland biedt een solide basis om de komende jaren te werken aan de verschillende thema's binnen de sector. Door inzicht te krijgen in de huidige situatie, kan men gerichter werken aan verbeteringen en ontwikkelingen stimuleren die de tuinbouwsector in Zuid-Holland ten goede zullen komen.

Online
De online Tuinbouwmonitor is nu beschikbaar op de website van de provincie Zuid-Holland. Hier is meer informatie over de Tuinbouwmonitor te vinden. De (online) Tuinbouwmonitor wordt op 20 maart tijdens de Statencommissie Economie en Energie met Provinciale Staten besproken.

Bron: Provincie Zuid-Holland
Foto index: Dreamstime

Publicatiedatum: