Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
25 april, Wageningen

WUR organiseert workshop over kasdek- en schermmaterialen

De Business Unit Glastuinbouw en Bloembollen van Wageningen University & Research organiseert 25 april 2024 vanaf 9.00-18.00 uur een workshop over kasdek- en schermmaterialen. De workshop heeft de titel International Workshop on Covering & Screen Materials. Deze bijeenkomst staat open voor glastuinbouwondernemers.

Tijdens de workshop komen onder de mondiale perspectieven over diverse klimaatregio's over de hele wereld aan de orde. Ook de techniek over cruciale eigenschappen van schermmaterialen en het effect van diffuus licht op productie komt aan bod. Verder wordt er onderzoek zoals integrale kasconcepten, waaronder KAS20230 Anthurium onder low-e, behandeld. De workshop is gratis voor onder meer telers en technisch toeleveranciers. Dit najaar volgt een workshop specifiek voor telers.

De dag na de workshop is het mogelijk een bezoek te brengen aan WUR LightLab in Wageningen. Dat is op vrijdag 26 april van 10.00-12.00 uur. Registeren kan hier.

Publicatiedatum: