Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 maart

Agri-vrouwen geven visie op duurzame voedselsystemen

Op vrijdag 8 maart organiseert het kennis- en netwerkplatform Vrouwen & Voedsel haar jaarlijkse event. Het thema dit jaar: 'De kracht van de verbeelding'. Vanuit diverse invalshoeken geven vrouwen uit de food & agrisector hun visie op duurzame voedselsystemen.

Vrouwen kunnen zich aanmelden en kunnen tijdens de dag in gesprek met het aanwezige vrouwennetwerk, met vertegenwoordiging vanuit de gehele voedselketen. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 8 maart 2024, van 9.30 – 17.00 uur in het Provinciehuis Utrecht.

Vrouwen & Voedsel 2024
Vanuit het retailperspectief zal keynote speaker Daniek Ehrismann, duurzaamheidsadviseur bij Jumbo, de ruim 100 aanwezige dames uit de voedselketen meenemen in haar visie rondom het thema. De dag wordt geopend door Mirjam Sterk, gedeputeerde van de provincie Utrecht en afgesloten met een netwerkborrel.

Rondom het plenaire gedeelte stellen deelnemers hun eigen programma samen. Tijdens Vrouwen & Voedsel volgen zij namelijk drie keuzeworkshops. Een kleine greep uit het workshopaanbod: Helga van Marrewijk van Growers United vertelt over hoe hightech tuinbouw werkt aan de beschikbaarheid van duurzaam voedsel. Met Dorieke Goodijk gaan deelnemers in gesprek over de positieve impact op de boerderij en met visual artist Wapke Feenstra kunnen zij aan de slag met het thema ‘De kracht van verbeelding’.

Het gehele programma en de workshopkeuzes vind je op vrouwenenvoedsel.nl.

Aanmelden
Iedere vrouw die werkzaam in of betrokken is bij de Food & Agrisector is welkom. Meer informatie en aanmeldmogelijkheid staan op de website, vrouwenenvoedsel.nl. Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 maart 2024, kosten zijn 40 euro excl. btw.

Dragende organisaties
Vrouwen & Voedsel 2024 wordt gedragen door de volgende sponsoren: Provincie Utrecht, ministerie van LNV, Rabobank, GroentenFruithuis, VanDrie Group, LTO Noord Vrouw & Bedrijf, BO Akkerbouw, Driessen Management Support B.V., Cosun, Vreugdenhil Dairy Foods, Liza Simons Agrarisch coach en De Melktapperij.

Publicatiedatum: