Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 70 bedrijven op Banenmarkt World Horti Center

Donderdag 15 februari 2024 wordt er een gratis banenmarkt in het World Horti Center georganiseerd. Het is mogelijk om in gesprek te gaan met ruim 70 bedrijven uit allerlei sectoren. De banenmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen, van MBO, HBO en WO studenten tot werkzoekenden en andere geïnteresseerden. Ook worden er verschillende gratis workshops georganiseerd door UWV Haaglanden, zoals de workshop "Hoe kan ik van beroep veranderen?".

Wanneer, workshops en waar
De banenmarkt in World Horti Center wordt georganiseerd op donderdag 15 februari, adres: Europa 1, Naaldwijk, Westland. Hier wordt de markt om 13.00 uur geopend en duurt tot 16.00 uur. World Horti Center is makkelijk te bereiken per auto vanaf de A4 en A20, ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig, mensen uit de buurt wordt gevraagd op de fiets te komen.

UWV Haaglanden organiseert tijdens de banenmarkt verschillende workshops: "Presenteer jezelf met vertrouwen" en "Hoe kan ik van beroep veranderen?". Ook zijn er professionals van UWV, Leerwerkloket en Regionaal Mobiliteitsteam aanwezig om te helpen bij vragen. Bezoek aan de banenmarkt, inclusief workshops, is gratis.



70 werkgevers
Werkgevers vertellen meer over hun organisatie en de openstaande vacatures. Op de banenmarkt staan bedrijven uit verschillende sectoren. Bedrijven in de handel, zorg, accountancy en ict en bedrijven die opereren in de glastuinbouwsector. Ook zijn er consultancybedrijven, overheids-, retail- en techniekbedrijven.

Hier is een overzicht te vinden van de deelnemende bedrijven. Inschrijving voor de banenmarkt was mogelijk t/m 8 februari.

Bedrijven die informatie willen ontvangen over de editie in 2025 kunnen een e-mail sturen naar events@worldhorticenter.nl.

Voor meer informatie:
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
Tel: +310174385600
info@worldhorticenter.nl
www.worldhorticenter.nl

Publicatiedatum: