Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe zachtfruitautomaat valt in de smaak in Estland

Het lijkt erop dat Esten niet genoeg kunnen krijgen van hun geliefde zachtfruit. Een nieuwe automaat geleverd door No Bananas en gevuld met blauwe bessen, frambozen, aardbeien en ook erwten in verschillende formaten presteert uitstekend: de nieuwe automaten moeten minstens één keer per dag worden bijgevuld. "Onze nieuwe automaat is super cool, werkt 24/7 en wordt nooit moe. De machine houdt het fruit en de erwten op 3ºC voor een goede houdbaarheid”, zegt zachtfruitliefhebber Andero Keronen, eigenaar van No Bananas.

No Bananas is actief in heel Estland, het noordelijkste van de drie Baltische landen. Het bedrijf verkoopt aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen en erwten op meer dan 100 servicepunten in winkels en winkelcentra in heel het land. Als onderdeel van haar Baltische zachtfruitrevolutie breidde No Bananas vorig jaar uit naar Letland, met het doel om 400 verkooppunten in de regio te hebben.

Het bedrijf heeft nu opnieuw geïnnoveerd met deze zachtfruitautomaten. De verpakking en de prijs blijven dezelfde als in de retail, dus dat is vertrouwd voor de Estse consumenten. Keronen is blij met de positieve reactie van mensen op de automaten. "Ik zou zeggen dat de feedback gewoon geweldig is, veel mensen staan open voor nieuwe dingen. Maar de verpakking is precies hetzelfde als die in de supermarkten en ook de prijzen veranderen niet ten opzichte van onze andere No Bananas verkooppunten. De aankoop is heel gemakkelijk, gewoon met je bankkaart. En de machine werkt snel.”

Keronen zegt dat de automaten dagelijks worden bijgevuld. "We vullen de machines minstens één keer per dag bij, maar we bezoeken elk van onze winkels meerdere keren per dag. Dat zijn natuurlijk de positieve problemen voor ons. We zijn erg enthousiast over de toekomst van dit nieuwe concept en we kijken al uit naar nieuwe groeimogelijkheden."

Voor meer informatie:
Andero Keronen
No Bananas
Tel: +372 53 40 1960 (Estland)
andero.keronen@nobananas.eu
www.nobananas.eu

Publicatiedatum: