Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Expertise in douaneafhandeling en logistiek

Partida Logistics opent kantoor in Almería

Onlangs heeft het douaneagentschap Partida Logistics, met hoofdkantoor in het Zuid-Spaanse Algeciras, een filiaal geopend in Almería om dichter bij de klanten te kunnen opereren in een zo belangrijk tuinbouwgebied, evenals in de regio Murcia.

Het bedrijf wil de verbinding versterken en de douaneprocessen voor import en export van en naar Marokko en Algerije versnellen, evenals de bureaucratische processen voor export naar niet-EU-landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen of Zwitserland.

"Dit filiaal versterkt onze aanwezigheid in het zuidoosten van Spanje, een van de tuinbouwmotoren van Europa, waar we overigens al een delegatie hebben, namelijk in Motril", zegt commercieel directeur Álvaro Partida. "We hebben al verschillende klanten in Almería, maar nu willen we onze aanwezigheid uitbreiden door ook onze ervaring op het gebied van douane-activiteiten aan te bieden."

"We zullen onze Brexit-divisie blijven ontwikkelen, die operationeel is van maandag tot en met zondag, 24 uur per dag. Hoewel het nog niet bevestigd is, zal het Verenigd Koninkrijk waarschijnlijk dit jaar een fytosanitair certificaat eisen van elk Europees exportland, wat extra complexiteit toevoegt aan de douanecasuïstiek. Gezien onze expertise in fytosanitaire controles van producten uit Afrika en Latijns-Amerika, willen we onze ervaring op dit gebied ook in Almería delen", stelt Álvaro Partida.

Nieuw kantoor in Tanger en verbindingen met Melilla en Algerije
"Met de opening van de Tangermed-lijn bieden we deur-tot-deur service voor een betere logistieke, fytosanitaire en douane-coördinatie tussen de Marokkaanse en Spaanse kusten, of het nu van Tanger naar Algeciras of Motril is, of van Nador naar Almería", benadrukt Álvaro.

Daarnaast zijn er nieuwe verbindingen met Melilla en en met de havens van Ghazaouet en Oran in Algerije, aangezien dit Noord-Afrikaanse land geleidelijk het embargo op Spaanse producten zal opheffen, na de diplomatieke crisis in de Westelijke Sahara.

Voor meer informatie:
Álvaro Partida
Partida Logistics
Tel: +34 956 58 16 11 (Spanje)
Mob: +34 652 09 44 32
[email protected]
www.partidalogistics.com

Publicatiedatum: