Afgelopen dinsdag 30 januari overhandigden de Freshriders een cheque van €45.000,- aan de Daniel den Hoed kliniek. De Freshriders haalden het bedrag in september 2023 op met de dertiende editie van de Freshride. Hierbij fietsten een kleine 40 renners uit de AGF-branche 100 of 200 km vanuit Harvest House in Maasdijk richting 4Evergreen in Westdorpe.

Prof. Dr. Lr. Guido Jenster, hoogleraar/onderzoeker in het Erasmus MC, kreeg de cheque persoonlijk overhandigd van enkele Freshriders. De Freshriders kregen vervolgens een rondleiding en presentatie van de arts. Zo kregen ze direct een beeld waar het sponsorgeld voor ingezet wordt. Jenster en zijn team gebruiken het geld voor onderzoek en ontwikkeling van immuuntherapie in de strijd tegen kanker.

De Freshride
De Freshride is een initiatief van Harvest House en TNI. De deelnemers – afkomstig uit de AGF-sector – willen door deel te nemen aan deze tour een vuist maken tegen kanker. Naast sponsoring door bedrijven, die de Freshriders een warm hart toedragen, verkopen de deelnemende renners ook rijkelijk gevulde groentekisten. Daarnaast steunt de Freshride enkele lokale goede doelen, waar dit jaar €3000,- voor is opgehaald.


Behandelkamer Daniel den Hoed

Voor meer informatie:
Freshride
www.freshriders.nl