Zuidkoop bouwt ruim 4.000m² stands op de Fruit Logistica in Berlijn. Woensdag 31 januari is de eerste ploeg medewerkers van het Lierse bedrijf al afgereisd naar Berlijn om donderdagochtend vroeg te kunnen starten met de bouw van de vele stands.

Holland Fresh Group Paviljoen
De grootste taak van Zuidkoop is het in de spotlights zetten van de Nederlandse tuinbouwsector in Berlijn. Dat doet het bedrijf door het ruim 3.000m² grote Holland Fresh Group Paviljoen neer te zetten.

Meer dan 90 Nederlandse bedrijven presenteren vanuit dit paviljoen hun assortiment en innovaties. "Onder meer door creaties, gemaakt met de natuurlijke producten van de standhouder, maakt Zuidkoop de identiteit van de exposanten duidelijk zichtbaar. Tegelijkertijd vormt het paviljoen een sterk geheel met een duidelijk Nederlandse uitstraling. Dat uit zich in kleurgebruik, productbeelden en productverwerking."

Bekende bedrijven
Naast het Holland Fresh Group Paviljoen bouwt Zuidkoop ca 1.000m² aan individuele stands. Een groot aantal vierkante meters is gereserveerd voor bekende bedrijven in de agrarische sector als onder andere Angus Soft Fruit, Bejo Zaden, Certhon, Chainn, Euro Pool System, Koppert, Looye Kwekers, Nature’s Pride, Roveg, Takii, The Greenery, Van Vugt Kruiden, Wim Peters Kwekerijen.

Logistieke operatie
"Logistiek is het project een grote operatie. Zo reist het bedrijf in etappes met bijna 100 medewerkers af naar Berlijn voor de opbouw en de afbouw van deze beurs. De standbouwmaterialen worden in maar liefst 40 trailers naar Berlijn vervoerd."

Voor meer informatie:
Zuidkoop Natural Projects
Zijtwende 52
2678 LJ De Lier
T: 0174-514666
zuidkoop@zuidkoop.nl
www.zuidkoop.nl