Eind 2023 is Bart Hergaarden aangetrokken als Commercieel Manager voor het EMEA verkoopteam van Lumiforte in Nederland. Dit team ondersteunt distributeurs en adviseert kwekers in Noord-, West,- en Oost-Europa, de Golf regio, Centraal Azië, Oceanië en Oost- en Zuid-Afrika. Hij neemt daarbij de taak over van Barry Zuidgeest, die zich meer toelegt op de strategische groei van de commerciële organisatie.

De globale vraag naar coatings neemt jaarlijks toe. Door klimaatverandering en het willen verbeteren van de kwaliteit van groenten en bloemen in kassen, gebruiken steeds meer kwekers geavanceerde coatings om het klimaat in de kas te sturen.

Bart Hergaarden heeft ervaring in het ontwikkelen van internationale relaties en distributienetwerken in een interculturele context. Samen met Ruben Lensing, Sales manager Benelux en de Nederlandse en internationale accountmanagers en consultants zal hij de service en commerciële ondersteuning naar de klanten verder uitbouwen

Met vier vestigingen wereldwijd (Nederland, Frankrijk, Canada en China) levert Lumiforte coatings voor de bedekte tuinbouw en sportveldbelijning.


Bart Hergaarden

Voor meer informatie:
Lumiforte
Geerstraat 8
5111 PS Baarle-Nassau
T: +31 (0)13 507 53 99
welcome@lumiforte.com
www.lumiforte.com