Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

2023 jaar vol internationaal bezoek aan glastuinbouw

"Wij zijn in Nederland de allerbeste van de wereld in telen onder glas. Hier mogen we trots op zijn en dat mag gezegd worden!" Was getekend: Aad Verduijn van Westland Horti Tours. Hij draagt dit graag uit en dat is ook in 2023 weer heel goed gelukt.

Westland Horti Tours kijkt terug op een jaar vol nieuwe ontmoetingen, inspirerende rondleidingen en presentaties. Vele bezoekers vanuit de hele wereld hebben de kans gekregen om een kijkje te nemen in de Nederlandse glastuinbouw.

De cijfers van 2023:

  • 210 rondleidingen
  • 8 presentaties over verleden, heden en toekomst van de Nederlandse glastuinbouw
  • 2250 geïnteresseerde bezoekers
  • 10 verschillende bedrijven stelden hun faciliteiten beschikbaar voor rondleidingen, waaronder groentekwekers, bloemenkwekers, plantenkwekers, tuinbouwtoeleveranciers en het World Horti Center.
  • 2 uur gemiddeld per rondleiding
  • 11 personen gemiddeld per groep
  • 90% internationale gasten

“Wat was het fijn om dit weer te mogen en kunnen doen. Ik kijk ernaar uit om ook in 2024 onze mooie Nederlandse glastuinbouw weer te kunnen promoten en om de gasten te enthousiasmeren,” zegt Aad Verduijn.

Westland Horti Tours is altijd geïnteresseerd in gesprekken met bedrijven in de tuinbouwsector, wellicht voor het organiseren van nieuwe rondleidingen, misschien zelfs voor hun eigen bezoekers.

Voor 2024 staan er alweer veel rondleidingen in de planning en er staan weer mooie bijeenkomsten, samenwerkingen en interessante gesprekken aan te komen voor Westland Horti Tours.

Voor meer informatie:
Westland Horti Tours
info@westlandhortitours.nl
www.westlandhortitours.nl

Publicatiedatum: